Arlie beach

Ar i arlie beach just nu. Och harifran gar alla batar till whitsundays, sa jag ar har och forsoker fixa jobb pa en av batarna. Grejen ar jag ar inte den enda som forsoker fa dom jobben har jag markt idag. Men ett foretag som har tallship(skit stor segelbat) kan man voluntar jobba pa, men det ar en k'o' lista. Sa verkar som jag kan aka om en vecka. Under tiden ska jag forsoka jobba pa en av hostelna. Det varka ocksa svarare an jag trodde.

Senaste tiden har jag verkligen borjat kanna att jag vill gora 100 saker innan jag aker hem. Jag andrar min planer minst 35 ggr per dag just nu, sa jag vet inte vad som hander. Ska nog ga upp tidigt imorgon och ga runt bland batarna. Det ar alltid olika batar i hamnen eftersom de flesta turerna ar ute i 2-6 dagar. Sa kanske har jag tur, da kommer jag va borta i nagra dagar.

Tidigare den har veckan sa var jag och jobbade i ett bushcamp. Det var en cycklon som gick igenom har for 1 manad sen sa det ligger mycket skrap overallt. Den enda el vi hade var fran solceller och vi bode i sma trahyddor med myggnat. Valdigt underlig man jag jobbade for dar. Han hade blivit helt deprimerad av att halv hans camp hade blivit forstort. Han satt mest framfor sin lilla dator driven av solceller och spel harpan och hade en ol i ena handen och en joint i andra. Han orkade inte se skiten. Men han va verkligen inte otrevlig, han var bara speciel. Han hade bott dar ute i skogen i 20 ar, och akte sallan in till stan.

Och anton ar har i australien nu. Dock i sydney men vi har pratat i telefon lite och det kanns som att prata med en utomjording. Han fick mig verkligen att forsta att det finns ett liv efter man har kommit hem. Langtar lite nu faktist. Inte efter vadret. Men det ska bli skoent att kunna packa upp vaskan. Ha lite rutin. Kunna handla mat i forvag. Kunna kopa saker och inte behova att det blir for tungt att bara pa. Min klader ar jag sa trott pa sa jag vet inte vart jag ska ta vagen. Man har ju inte mycket klader att vaxla mellan.


Kommentarer
Postat av: Eva Johnson

Välkommen hem till vardagen igen.

Kram Ma

2010-05-02 @ 07:45:09
Postat av: Kalle Högberg

Hör av dig om vilken tid du kommer till Arlanda.

Vi hörs

Pappa

2010-05-12 @ 06:19:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0