Brisbane igen.

Skulle dela bensin pengar med en kille jag traffa i airlie. En timme innan vi skulle aka sa drog sig han ur. Jag vantade i en och halv dag i airlie bara pa han, sa smatt lack liftade jag ut till motorvagen och tankt att jag skulle lifta halva vagen och stanna over natten i rockhamton och sen forstatta. Men jag hade fett tur och kom med en lastbil som skulle hela vagen till brisbane i en korning. Sa jag liftade ner 110 mil.

Grymt sen traffa jag nick som jag larde kanna 7 manader sen nar jag hade precis borjat backpacka. Sen gick vi po rugby, det var derby sa det var 40,000 pers, var valdigt kul.

Har handlat lite tjocktrojer infor sverige. Kommer ju vara anning kallare dar.

Ses snart, hare g'o'tt

Whitsundays osv

Var ute och jobbade 3 dagar pa en bat. Var fett nice. Var po whitehaven beach som ar varldens vitaste strande, 99% ren sand. Snorklade lite och sag massa stora fiskar. Det kom ett stimm med giant trevally som ar mer an en meter langa och en halv meter hoga och simma runt oss. Och forsta natten fick vi besok av en delfin som simma runt oss. Och vi sag massa skoldpaddor som stack upp huvvet for att andas.

Ska dra till brisbane om nagra timmar, har hittat nagra med bil att dela bensinkosnaden med. Dar ska jag traffa nick som jag traffade nar jag hade precis borjat resa. Han har lagenhet dar sa det e gratis boende, helt perfekt. Stannar dar tills jag flyger hem pa mandag. Och mamma hamtar mig pa arlanda.

Ah juste de jag sa om facebook att jag skulle tavlingsegla. Det var perfekt, jag satt med 2 vanner darfram pa en av batarna och drack ol medans vi tavla. Vi kom typ sist men anda, det var nice.

Och oskar har lovat att styra upp stor fest hemma hos han pa fredag, eller hur? ;)

RSS 2.0