Jul

Blev en ganska ovanlig jul maste jag saga. Po julafton akte jag och kopte sill po ikea sen blev det en ratt lugn dag. Po juldagen var det forst bbq i en park och spelade lite fotboll. Sen po kvallen vet jag inte riktigt vad som hande. Det var vilt slagsmal overallt. Det var sakert 15 mot 15 personer som slogs i baren, i koket och sprang och jagade varannra i trapporna. Sen kom polisen, och dom hjalpte ju inte mycket. Dom spoade verkligen skiten ur alla de sog. Sog 2 poliser halla en kille och den trejde polis sparka han mellan benen. Jag var dock helt utanfor allt. Eller det var en som skulle spoa mig for att jag var fron england, haha.

Mellandags rea sog ju, eftersom jag inte hade nogra pengar att spendera.

Vet inte vad jag ska gora po nyar an. Men oavsatt vad jag gor kommer det blir kul. Ska nu dra till stranden, jobbar nasta gang po torsdag.

Och det var nan som fraga vad jag jobbar med, och kanns som jag skrivit det 53 ggr nu med ok, landscaping. Rensar ogras, planterar trad, klipper gras mm.

haha

Igar so gick brandalarmet av 5.30 po morgonen. Men jag var redan upp och holl po kla po mig for att go till jobbet. Alla andra var ratt sura. Det var nagon som hade tant eld po en papperskorg.

Sen efter jobbet satt jag po en bank utanfor mitt hostel och prata med 3 tjejer och det kom upp en kille. Killen var formodligen hog po crack eller so hade han kort tjack i nogra dar, han var med andra ord ratt trasig. Han trodde jag var en pimp och tjejerna var mina horer. Helt festligt. Och han var helt sjukt aggressiv. Skrek och puttade po folk som gick forbi. Blev tyvarr ingen affar mellan oss. Men han stog och tjafsa i typ 15 min, och vi fortstog verkligen inte vad han sa alls. Och han gick verkligen itne heller. Vi var tvunga att ga darifran for att bli av med han. Spannande dag.

Ah juste god jul. Men ingen har bryr sig om 24de har det e bara 25 som galler. Ska fira po det irlandska sattet.

wifebeater tan

So javla dumt. Om har en solbranna fran att man har linne po sig, so kallas det wifebeater tan. Grymt. Har jobbat varje dag senaste dagarna och jag gar upp 5 po morgonen, och min vanner sitter alltid upp och dricker ol fortfarande do. Traffa en tjej som jag hangde med uppe brisbane, sjukt kul. Och ska go och spanna i affarerna lite nu, for 26 dec ar det feting rea. Bara en dag har. Alla kommer vara galna, so om man vet va vill ha so slipper man leta bland massa folk. Och det ar non javel som snor mitt brod i koket. Blir so javla lack. puss hej

Jul kansla





Kanske varldens fulaste gran, och stjarnan gjorde jag. Och sophie som var h'a'r kommer for nan vecka sen kommer till melbourne i january. Ska bli sjukt kul att traffa henne igen. Hon firar jul i perth med sina slaktingar. Spelade poker igar vann 2 kannor ol, mot baren!

JAJEMENSAN

hummm jag har varit ratt kass pa att skriva senaste tiden. So ja vad ska jag skriva? Jag aer fortfarande i melbourne, jobbar po lite olika grejer, en dag dar o en dag dar. Senaste 3 dagar har jobbar med landscaping. Vad aer det korrekta svenska ordet for det? Landskapare? Har i alla fall rensat ogras och gravt. Ratt nice faktist och bra betalt.

Sen har en tjejkompis fran svergie vart har den har veckan. Det aer kul att prata svenska igen, men dock so har hon klagat sjukt mycket po min svenska under veckan. Och det aer interessant att min engelska inte blivit battre men min svenska har forsamrats. Och foresten jag har henne som emergency contact, so om nan sophie sager po facebook att jag aer dod so aer det sant. Hon flog hem till perth idag och det var lite trokigt, vi kanske mots i sydney senare.

Humm mer do, jag bedbugs i min sang och det suger verkligen. Varit po sexpo, det var... interessant. Vilka javla sjukt gratis tidningar vi fick. "Australien Swingers" daer lagger man typ ut en kontakannos och letar efter andra swingers och vissa annonser aer so javla sjuka. Nagot mer...? Hum forra veckan so gick tempraturen ner typ 20-25 och vi hade lite regn. Man vanjer sig snabbt med varmen so det kanndes riktigt kallt. Ajuste har sett pingviner ockso. En speciel sort som aer valdigt liten och bor har i melbourne sjalvklart glomde jag kameran men jag tror sophie har en bra bild. Ska se om jag kan sno den sen.

En kul sak till, haer en bandet fron en overvakningskamera, nar 2 av mina kompis fran brisbane skojbrakar lite och en av dom bryter armen vid 0.24. http://www.youtube.com/watch?v=Rlp7osrX4wc


Jag har sakert glomt massa grejer men nu det vara nog.

RSS 2.0