hastkorv

Ar nu i katumba som ligger mitt i blue mountains. Kom hit igar sa har inte kollat in "three sisters" som ligger en halvtimmes gang harifran. Jobbar aven har for for mat och accom.

Forra stallet vi var po lag utanfor wollongong. Men det blev lite lang trakigt dar. Vi gick runt och rensa ogras bland massa ormar. Vi sag orm nastan varje dag. Och vi fraga hosten om dom ar farliga da svara han "hmmm noo, well you would die." Men dom flydde so fort de horde oss komma. Men sen sa han aven att en kille hade blivit biten och fatt hjalp po en gang och overlevt, sa do ar den nastan ofarlig. 

Och forsta kvallen sa peter, var host att han var orolig att en av hastarna skulle ga upp po verandan och ha sonder golvet och skada sig. Sa forsta morgonen vakna sophie av att hon harde hovar mot sten golv. "Jag tror den ar uppe po verandan" sa hon och gick upp for att kolla. Och vi bodde po ett loft i en lite stuga. Och nar hon kommer fram till racket och kollar ner ser hon att hasten ar inne i stugan. Hasten har fatt for sig att ga in stugen.

Ar det fortfarande sno i stockholm?

Kommentarer
Postat av: Eva Johnson

Vilken knasig häst.

Jo, här är det fortfarande snö men det smälter fort nu. De flesta vägar är isfria. Igår när vi firade Oliver var det ca 10 +grader. Oliver önskade sig en innebandyklubba. Jag var till Intersport och träffade på Knutsen som jobbar där.

Kram Ma, Joel hälsar

2010-03-21 @ 09:54:03
Postat av: Monika

Hej Bosse,

snöar idag. Hammarby vann finalen mot Bollnäs med 3-1 i snöstorm.

Vad kul då är ni i trakterna där vi bodde under tävlingen. Vi var också till dom tre systrarna. Vi var ute och gick där bland vattenfall och regnskog.

Ha det så bra. Monika

2010-03-21 @ 20:09:36
Postat av: Anna

Hej! Ja och idag nu på kvällen är det 3 minus och det har snöat en decimeter. Ta hand om dig!

Kram från Anna

2010-03-21 @ 20:09:59
Postat av: Christine

Hej Bosse, haha härligt attityd med: Well you would die... Men att den nästan är ofarlig! Hoppas du lever livet i Australien, uppdatera gärna med bilder! Ha det bäst, Christine

2010-03-22 @ 05:36:27
URL: http://christines.webblogg.se/
Postat av: Lisa

frågan är vilka djur som är läskigast, ormar eller hästar!!

2010-03-23 @ 09:32:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0